Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Ο λογαριασμός μου
Έξοδος
Είσοδος
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Αναζήτηση
Manipulations d'enologie et de...
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Εκτύπωση
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Προσθήκη στα αγαπημένα
Manipulations d'enologie et de technologie /
Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας:
Dupont, E.
(Συγγραφέας)
Μορφή:
Βιβλίο
Έκδοση:
Montpellier :
Ecole Nationale d' Agriculture de Montpellier,
[19--]
Θέματα:
Οίνοι και οινοποιία
Τεχνολογία τροφίμων
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Περιγραφή
Η περιγραφή δεν είναι διαθέσιμη
Παρόμοια τεκμήρια
Χημεία τροφίμων με στοιχεία τεχνολογίας τροφίμων
ανά: Μπόσκος, Δημήτρης Γ.
Έκδοση: (1986)
Εισαγωγή εις την τεχνολογίαν σακχάρων /
ανά: Καρακαλπάκης, Δημήτριος, κ.ά.
Έκδοση: (1976)
Le vin sans raisin, ou, Maniere de fabriquer sof-meme toutes especes de vins et boissons economiques
Έκδοση: (1881)
L' examen de l'intensite colorante des vins rouges par le vino-colorimente salleron : application aux vins jaunes, vins d'espagne, aux eaux de vie, aux phums, et aux liqueirs alcooliques ayant le caramel pour base de coloration /
ανά: Dujardin, J.
Έκδοση: (1902)
L' art de faire le vin /
ανά: Ladrey, C.
Έκδοση: (1871)
Φορτώνει......