The chef' s way : all about cookery and confectionery in english classes. Volume 1 /

Μαθήματα αγγλικών και γαστρονομικής ορολογίας για σπουδαστές και επαγγελματίες Μάγειρες-Ζαχαροπλάστες-Αρτοποιούς. Το βιβλίο περιλαμβάνει τα απαραίτητα ώστε: ·Να κατανοήσετε μια συνταγή που είναι γραμμένη στα αγγλικά ·Να συντάξετε ένα πλήρες menu ή μια συνταγή στα αγγλικά ·Να αναγνωρίσετε το περιεχόμ...

全面介紹

Αποθηκεύτηκε σε:
書目詳細資料
Κύριοι συγγραφείς: Μολφέσης, Δημήτριος (Συγγραφέας), Μαρουλά, Ξανθίππη (Συγγραφέας), Παυλάκη, Ελένη (Συγγραφέας)
格式: 圖書
出版: Athens : Les livres du tourisme, 2001
主題:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

持有資料詳情 ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
索引號: 641 ΜΟΛ
復印件 Unknown 可用  預訂