The chef' s way : all about cookery and confectionery in english classes. Volume 1 /

Μαθήματα αγγλικών και γαστρονομικής ορολογίας για σπουδαστές και επαγγελματίες Μάγειρες-Ζαχαροπλάστες-Αρτοποιούς. Το βιβλίο περιλαμβάνει τα απαραίτητα ώστε: ·Να κατανοήσετε μια συνταγή που είναι γραμμένη στα αγγλικά ·Να συντάξετε ένα πλήρες menu ή μια συνταγή στα αγγλικά ·Να αναγνωρίσετε το περιεχόμ...

Full beskrivning

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Huvudupphovsmän: Μολφέσης, Δημήτριος (Författare, medförfattare), Μαρουλά, Ξανθίππη (Författare, medförfattare), Παυλάκη, Ελένη (Författare, medförfattare)
Materialtyp: Bok
Publicerad: Athens : Les livres du tourisme, 2001
Ämnen:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Beståndsuppgifter i ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Signum: 641 ΜΟΛ
Exemplar Unknown Tillgänglig  Reservera