The chef' s way : all about cookery and confectionery in english classes. Volume 1 /

Μαθήματα αγγλικών και γαστρονομικής ορολογίας για σπουδαστές και επαγγελματίες Μάγειρες-Ζαχαροπλάστες-Αρτοποιούς. Το βιβλίο περιλαμβάνει τα απαραίτητα ώστε: ·Να κατανοήσετε μια συνταγή που είναι γραμμένη στα αγγλικά ·Να συντάξετε ένα πλήρες menu ή μια συνταγή στα αγγλικά ·Να αναγνωρίσετε το περιεχόμ...

Volledige beschrijving

Bewaard in:
Bibliografische gegevens
Hoofdauteurs: Μολφέσης, Δημήτριος (Auteur), Μαρουλά, Ξανθίππη (Auteur), Παυλάκη, Ελένη (Auteur)
Formaat: Boek
Gepubliceerd in: Athens : Les livres du tourisme, 2001
Onderwerpen:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Exemplaargegevens van ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Plaatsingsnummer: 641 ΜΟΛ
Kopie Unknown Beschikbaar  Plaats een reservatie