The chef' s way : all about cookery and confectionery in english classes. Volume 1 /

Μαθήματα αγγλικών και γαστρονομικής ορολογίας για σπουδαστές και επαγγελματίες Μάγειρες-Ζαχαροπλάστες-Αρτοποιούς. Το βιβλίο περιλαμβάνει τα απαραίτητα ώστε: ·Να κατανοήσετε μια συνταγή που είναι γραμμένη στα αγγλικά ·Να συντάξετε ένα πλήρες menu ή μια συνταγή στα αγγλικά ·Να αναγνωρίσετε το περιεχόμ...

詳細記述

保存先:
書誌詳細
主要な著者: Μολφέσης, Δημήτριος (著者), Μαρουλά, Ξανθίππη (著者), Παυλάκη, Ελένη (著者)
フォーマット: 図書
出版事項: Athens : Les livres du tourisme, 2001
主題:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

予約・返却請求 ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
請求記号: 641 ΜΟΛ
所蔵 Unknown 利用可  予約する