The chef' s way : all about cookery and confectionery in english classes. Volume 1 /
Μαθήματα αγγλικών και γαστρονομικής ορολογίας για σπουδαστές και επαγγελματίες Μάγειρες-Ζαχαροπλάστες-Αρτοποιούς. Το βιβλίο περιλαμβάνει τα απαραίτητα ώστε: ·Να κατανοήσετε μια συνταγή που είναι γραμμένη στα αγγλικά ·Να συντάξετε ένα πλήρες menu ή μια συνταγή στα αγγλικά ·Να αναγνωρίσετε το περιεχόμ...
保存先:
主要な著者: | , , |
---|---|
フォーマット: | 図書 |
出版事項: |
Athens :
Les livres du tourisme,
2001
|
主題: |
ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
請求記号: |
641 ΜΟΛ |
---|---|
所蔵 Unknown | 利用可 予約する |