The chef' s way : all about cookery and confectionery in english classes. Volume 1 /
Μαθήματα αγγλικών και γαστρονομικής ορολογίας για σπουδαστές και επαγγελματίες Μάγειρες-Ζαχαροπλάστες-Αρτοποιούς. Το βιβλίο περιλαμβάνει τα απαραίτητα ώστε: ·Να κατανοήσετε μια συνταγή που είναι γραμμένη στα αγγλικά ·Να συντάξετε ένα πλήρες menu ή μια συνταγή στα αγγλικά ·Να αναγνωρίσετε το περιεχόμ...
Salvato in:
Autori principali: | , , |
---|---|
Natura: | Libro |
Pubblicazione: |
Athens :
Les livres du tourisme,
2001
|
Soggetti: |
ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Collocazione: |
641 ΜΟΛ |
---|---|
Copia Unknown | Disponibile Richiedi |