The chef' s way : all about cookery and confectionery in english classes. Volume 1 /

Μαθήματα αγγλικών και γαστρονομικής ορολογίας για σπουδαστές και επαγγελματίες Μάγειρες-Ζαχαροπλάστες-Αρτοποιούς. Το βιβλίο περιλαμβάνει τα απαραίτητα ώστε: ·Να κατανοήσετε μια συνταγή που είναι γραμμένη στα αγγλικά ·Να συντάξετε ένα πλήρες menu ή μια συνταγή στα αγγλικά ·Να αναγνωρίσετε το περιεχόμ...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Μολφέσης, Δημήτριος (Autor), Μαρουλά, Ξανθίππη (Autor), Παυλάκη, Ελένη (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Athens : Les livres du tourisme, 2001
Témata:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Informace o exemplářích z: ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Signatura: 641 ΜΟΛ
Jednotka Unknown Dostupné  Požadavek