The chef' s way : all about cookery and confectionery in english classes. Volume 1 /

Μαθήματα αγγλικών και γαστρονομικής ορολογίας για σπουδαστές και επαγγελματίες Μάγειρες-Ζαχαροπλάστες-Αρτοποιούς. Το βιβλίο περιλαμβάνει τα απαραίτητα ώστε: ·Να κατανοήσετε μια συνταγή που είναι γραμμένη στα αγγλικά ·Να συντάξετε ένα πλήρες menu ή μια συνταγή στα αγγλικά ·Να αναγνωρίσετε το περιεχόμ...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Κύριοι συγγραφείς: Μολφέσης, Δημήτριος (Συγγραφέας), Μαρουλά, Ξανθίππη (Συγγραφέας), Παυλάκη, Ελένη (Συγγραφέας)
Formato: Livro
Publicado em: Athens : Les livres du tourisme, 2001
Assuntos:
Descrição
Resumo:Μαθήματα αγγλικών και γαστρονομικής ορολογίας για σπουδαστές και επαγγελματίες Μάγειρες-Ζαχαροπλάστες-Αρτοποιούς. Το βιβλίο περιλαμβάνει τα απαραίτητα ώστε: ·Να κατανοήσετε μια συνταγή που είναι γραμμένη στα αγγλικά ·Να συντάξετε ένα πλήρες menu ή μια συνταγή στα αγγλικά ·Να αναγνωρίσετε το περιεχόμενο των συσκευασιών τροφίμων όπως αυτό αναγράφεται στις εξωτερικές ετικέτες στα αγγλικά ·Να ενημερωθείτε για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του εξοπλισμού της επαγγελματικής σας κουζίνας, όπως αυτό διατυπώνεται από τον κατασκευαστή της ·Να επικοινωνήσετε με τους αλλοεθνείς συνεργάτες σας στο χώρο εργασίας. Γιατί τα τουριστικά επαγγέλματα δεν έχουν σύνορα και γι’ αυτό τον λόγο όλοι όσοι ασχολούνται ή σκοπεύουν να ασχοληθούν με αυτά, θα πρέπει να εξασφαλίσουν την ικανότητα άριστης επικοινωνίας και στα αγγλικά.
ISBN:960-86928-2-2