Περί των επισήμως αναγνωριζομένων μεθόδων χημικής αναλύσεως γλεύκους και οίνου = Methodes officielles d' analyse chimique des mouts et des vins /
Αποθηκεύτηκε σε:
| Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: | Ελλάδα. Υπουργείο Οικονομικών. Διεύθυνση Χημικού Εργαστηρίου (Συγγραφέας) |
|---|---|
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Έκδοση: |
[χ.τ.] :
[χ.ό.],
[192-]
|
| Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
La casse des vins /
ανά: Bouffard, A.
Έκδοση: (1897) -
L' art de faire le vin /
ανά: Ladrey, C.
Έκδοση: (1871) -
L' examen de l'intensite colorante des vins rouges par le vino-colorimente salleron : application aux vins jaunes, vins d'espagne, aux eaux de vie, aux phums, et aux liqueirs alcooliques ayant le caramel pour base de coloration /
ανά: Dujardin, J.
Έκδοση: (1902) -
Le vin sans raisin, ou, Maniere de fabriquer sof-meme toutes especes de vins et boissons economiques
Έκδοση: (1881) - Πρακτική οινοποιία : ήτοι οδηγίαι περί κατασκευής και συντηρήσεως του ρητινίτου οίνου /