Πως η Ελλάς ημπορεί να παράγη περισσοτέραν τροφήν : η αμερικάνικη αποστολή του Ερυθρού Σταυρού εις την Ελλάδα /
Salvato in:
| Autore principale: | Όπκινς, Κύριλλος Γεώργ. (Autore) |
|---|---|
| Ente Autore: | Σακελλάριος Π. Δ. (Stampatore) |
| Natura: | Libro |
| Lingua: | Greek |
| Pubblicazione: |
Εν Αθήναις :
Π. Δ. Σακελλαρίου,
1919
|
| Soggetti: |
Documenti analoghi
-
Die Krankenkost : Ein praktisches Handbuch fuer Arzte, Kranken- und Wohlfahrtsanstalten, Sanatorien, Pflegeperson, Erziehungsanstalten und fur die Familie /
Pubblicazione: (1910) -
Ingredients /
di: Mirams, Peter, et al.
Pubblicazione: (2000) -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
di: Πισσάνος, Αντώνιος
Pubblicazione: (1977) -
Για να τρώμε σωστά : χρήσιμες γνώσεις για ένα υγιεινό διαιτολόγιο /
di: Γαλανός, Δημήτριος Σ., 1927-2011
Pubblicazione: (1994) -
Στοιχεία τροφογνωσίας και διαιτολογίας : προς χρήσιν των σπουδαστριών των Παιδαγωγικών Ακαδημιών και των μαθητριών των σχολείων της μέσης εκπαιδεύσεως, ως και των συναφών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων /
di: Λάμπρου, Ευσταθία
Pubblicazione: (1970)