Πως η Ελλάς ημπορεί να παράγη περισσοτέραν τροφήν : η αμερικάνικη αποστολή του Ερυθρού Σταυρού εις την Ελλάδα /
Tallennettuna:
Päätekijä: | Όπκινς, Κύριλλος Γεώργ. (Tekijä) |
---|---|
Yhteisötekijä: | Σακελλάριος Π. Δ. (Painaja) |
Aineistotyyppi: | Kirja |
Kieli: | Greek |
Julkaistu: |
Εν Αθήναις :
Π. Δ. Σακελλαρίου,
1919
|
Aiheet: |
Samankaltaisia teoksia
-
Die Krankenkost : Ein praktisches Handbuch fuer Arzte, Kranken- und Wohlfahrtsanstalten, Sanatorien, Pflegeperson, Erziehungsanstalten und fur die Familie /
Julkaistu: (1910) -
Ingredients /
Tekijä: Mirams, Peter, et al.
Julkaistu: (2000) -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
Tekijä: Πισσάνος, Αντώνιος
Julkaistu: (1977) -
Για να τρώμε σωστά : χρήσιμες γνώσεις για ένα υγιεινό διαιτολόγιο /
Tekijä: Γαλανός, Δημήτριος Σ., 1927-2011
Julkaistu: (1994) -
Στοιχεία τροφογνωσίας και διαιτολογίας : προς χρήσιν των σπουδαστριών των Παιδαγωγικών Ακαδημιών και των μαθητριών των σχολείων της μέσης εκπαιδεύσεως, ως και των συναφών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων /
Tekijä: Λάμπρου, Ευσταθία
Julkaistu: (1970)