Οικολογικό κρασί και βιολογική καλλιέργεια αμπέλου /

Στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε βήμα-βήμα οδηγίες για την παραγωγή εύγευστου και υψηλής ποιότητας κρασιού, χωρίς χημικά και επιβλαβή πρόσθετα. Θα ανακαλύψετε πολλά μικρά μυστικά για κάθε στάδιο παραγωγής του κρασιού, από την επιλογή του μούστου και του δοχείου φύλαξης, μέχρι την οινοποίηση και τη...

全面介绍

Αποθηκεύτηκε σε:
书目详细资料
主要作者: Τσέτουρας, Παναγιώτης Λ. (Συγγραφέας)
格式: 图书
语言:Greek
出版: Αθήνα : Αθ. Σταμούλης, 2014
版:3η έκδ. επικαιροποιημένη
主题:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

持有资料详情 ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
索引号: 663 ΤΣΕ
复印件 Unknown 可用  预订