Οικολογικό κρασί και βιολογική καλλιέργεια αμπέλου /

Στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε βήμα-βήμα οδηγίες για την παραγωγή εύγευστου και υψηλής ποιότητας κρασιού, χωρίς χημικά και επιβλαβή πρόσθετα. Θα ανακαλύψετε πολλά μικρά μυστικά για κάθε στάδιο παραγωγής του κρασιού, από την επιλογή του μούστου και του δοχείου φύλαξης, μέχρι την οινοποίηση και τη...

全面介紹

Αποθηκεύτηκε σε:
書目詳細資料
主要作者: Τσέτουρας, Παναγιώτης Λ. (Συγγραφέας)
格式: 圖書
語言:Greek
出版: Αθήνα : Αθ. Σταμούλης, 2014
版:3η έκδ. επικαιροποιημένη
主題:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

持有資料詳情 ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
索引號: 663 ΤΣΕ
復印件 Unknown 可用  預訂