Οικολογικό κρασί και βιολογική καλλιέργεια αμπέλου /

Στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε βήμα-βήμα οδηγίες για την παραγωγή εύγευστου και υψηλής ποιότητας κρασιού, χωρίς χημικά και επιβλαβή πρόσθετα. Θα ανακαλύψετε πολλά μικρά μυστικά για κάθε στάδιο παραγωγής του κρασιού, από την επιλογή του μούστου και του δοχείου φύλαξης, μέχρι την οινοποίηση και τη...

Popoln opis

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Glavni avtor: Τσέτουρας, Παναγιώτης Λ. (Συγγραφέας)
Format: Knjiga
Jezik:Greek
Izdano: Αθήνα : Αθ. Σταμούλης, 2014
Izdaja:3η έκδ. επικαιροποιημένη
Teme:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Podrobnosti zaloge ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Signatura: 663 ΤΣΕ
Kopija Unknown Prosto  Rezerviraj