Οικολογικό κρασί και βιολογική καλλιέργεια αμπέλου /

Στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε βήμα-βήμα οδηγίες για την παραγωγή εύγευστου και υψηλής ποιότητας κρασιού, χωρίς χημικά και επιβλαβή πρόσθετα. Θα ανακαλύψετε πολλά μικρά μυστικά για κάθε στάδιο παραγωγής του κρασιού, από την επιλογή του μούστου και του δοχείου φύλαξης, μέχρι την οινοποίηση και τη...

Полное описание

Сохранить в:
Библиографические подробности
Главный автор: Τσέτουρας, Παναγιώτης Λ. (Автор)
Формат:
Язык:Greek
Опубликовано: Αθήνα : Αθ. Σταμούλης, 2014
Редактирование:3η έκδ. επικαιροποιημένη
Предметы:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Подробно о фондах из ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Шифр: 663 ΤΣΕ
Копировать Unknown Доступно  Поместить задолженность