Οικολογικό κρασί και βιολογική καλλιέργεια αμπέλου /

Στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε βήμα-βήμα οδηγίες για την παραγωγή εύγευστου και υψηλής ποιότητας κρασιού, χωρίς χημικά και επιβλαβή πρόσθετα. Θα ανακαλύψετε πολλά μικρά μυστικά για κάθε στάδιο παραγωγής του κρασιού, από την επιλογή του μούστου και του δοχείου φύλαξης, μέχρι την οινοποίηση και τη...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Autor principal: Τσέτουρας, Παναγιώτης Λ. (Autor)
Formato: Livro
Idioma:Greek
Publicado em: Αθήνα : Αθ. Σταμούλης, 2014
Edição:3η έκδ. επικαιροποιημένη
Assuntos:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Detalhes do Exemplar ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Área/Cota: 663 ΤΣΕ
Cópia Unknown Disponível  Localização