Οικολογικό κρασί και βιολογική καλλιέργεια αμπέλου /

Στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε βήμα-βήμα οδηγίες για την παραγωγή εύγευστου και υψηλής ποιότητας κρασιού, χωρίς χημικά και επιβλαβή πρόσθετα. Θα ανακαλύψετε πολλά μικρά μυστικά για κάθε στάδιο παραγωγής του κρασιού, από την επιλογή του μούστου και του δοχείου φύλαξης, μέχρι την οινοποίηση και τη...

Szczegółowa specyfikacja

Zapisane w:
Opis bibliograficzny
1. autor: Τσέτουρας, Παναγιώτης Λ. (Autor)
Format: Książka
Język:Greek
Wydane: Αθήνα : Αθ. Σταμούλης, 2014
Wydanie:3η έκδ. επικαιροποιημένη
Hasła przedmiotowe:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Szczegóły zapisu ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Sygnatura: 663 ΤΣΕ
Egzemplarz Unknown Dostępne  Zamów