Οικολογικό κρασί και βιολογική καλλιέργεια αμπέλου /

Στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε βήμα-βήμα οδηγίες για την παραγωγή εύγευστου και υψηλής ποιότητας κρασιού, χωρίς χημικά και επιβλαβή πρόσθετα. Θα ανακαλύψετε πολλά μικρά μυστικά για κάθε στάδιο παραγωγής του κρασιού, από την επιλογή του μούστου και του δοχείου φύλαξης, μέχρι την οινοποίηση και τη...

Volledige beschrijving

Bewaard in:
Bibliografische gegevens
Hoofdauteur: Τσέτουρας, Παναγιώτης Λ. (Auteur)
Formaat: Boek
Taal:Greek
Gepubliceerd in: Αθήνα : Αθ. Σταμούλης, 2014
Editie:3η έκδ. επικαιροποιημένη
Onderwerpen:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Exemplaargegevens van ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Plaatsingsnummer: 663 ΤΣΕ
Kopie Unknown Beschikbaar  Plaats een reservatie