Οικολογικό κρασί και βιολογική καλλιέργεια αμπέλου /

Στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε βήμα-βήμα οδηγίες για την παραγωγή εύγευστου και υψηλής ποιότητας κρασιού, χωρίς χημικά και επιβλαβή πρόσθετα. Θα ανακαλύψετε πολλά μικρά μυστικά για κάθε στάδιο παραγωγής του κρασιού, από την επιλογή του μούστου και του δοχείου φύλαξης, μέχρι την οινοποίηση και τη...

Descrizione completa

Salvato in:
Dettagli Bibliografici
Autore principale: Τσέτουρας, Παναγιώτης Λ. (Autore)
Natura: Libro
Lingua:Greek
Pubblicazione: Αθήνα : Αθ. Σταμούλης, 2014
Edizione:3η έκδ. επικαιροποιημένη
Soggetti:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Dettagli sul posseduto da ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Collocazione: 663 ΤΣΕ
Copia Unknown Disponibile  Richiedi