Οικολογικό κρασί και βιολογική καλλιέργεια αμπέλου /

Στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε βήμα-βήμα οδηγίες για την παραγωγή εύγευστου και υψηλής ποιότητας κρασιού, χωρίς χημικά και επιβλαβή πρόσθετα. Θα ανακαλύψετε πολλά μικρά μυστικά για κάθε στάδιο παραγωγής του κρασιού, από την επιλογή του μούστου και του δοχείου φύλαξης, μέχρι την οινοποίηση και τη...

Cijeli opis

Spremljeno u:
Bibliografski detalji
Glavni autor: Τσέτουρας, Παναγιώτης Λ. (Autor)
Format: Knjiga
Jezik:Greek
Izdano: Αθήνα : Αθ. Σταμούλης, 2014
Izdanje:3η έκδ. επικαιροποιημένη
Teme:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Detalji primjeraka od ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Signatura: 663 ΤΣΕ
Primjerak Unknown Dostupno  Postavi narudžbu