Οικολογικό κρασί και βιολογική καλλιέργεια αμπέλου /

Στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε βήμα-βήμα οδηγίες για την παραγωγή εύγευστου και υψηλής ποιότητας κρασιού, χωρίς χημικά και επιβλαβή πρόσθετα. Θα ανακαλύψετε πολλά μικρά μυστικά για κάθε στάδιο παραγωγής του κρασιού, από την επιλογή του μούστου και του δοχείου φύλαξης, μέχρι την οινοποίηση και τη...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Τσέτουρας, Παναγιώτης Λ. (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Greek
Vydáno: Αθήνα : Αθ. Σταμούλης, 2014
Vydání:3η έκδ. επικαιροποιημένη
Témata:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Informace o exemplářích z: ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Signatura: 663 ΤΣΕ
Jednotka Unknown Dostupné  Požadavek