Οικολογικό κρασί και βιολογική καλλιέργεια αμπέλου /

Στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε βήμα-βήμα οδηγίες για την παραγωγή εύγευστου και υψηλής ποιότητας κρασιού, χωρίς χημικά και επιβλαβή πρόσθετα. Θα ανακαλύψετε πολλά μικρά μυστικά για κάθε στάδιο παραγωγής του κρασιού, από την επιλογή του μούστου και του δοχείου φύλαξης, μέχρι την οινοποίηση και τη...

Descripció completa

Guardat en:
Dades bibliogràfiques
Autor principal: Τσέτουρας, Παναγιώτης Λ. (Autor)
Format: Llibre
Idioma:Greek
Publicat: Αθήνα : Αθ. Σταμούλης, 2014
Edició:3η έκδ. επικαιροποιημένη
Matèries:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Detall dels fons de ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Signatura: 663 ΤΣΕ
Còpia Unknown Disponible  Fer una reserva