Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Ο λογαριασμός μου
Έξοδος
Είσοδος
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Εισαγωγή εις την τεχνολογίαν σ...
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Εκτύπωση
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Προσθήκη στα αγαπημένα
Εισαγωγή εις την τεχνολογίαν σακχάρων /
Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριοι συγγραφείς:
Καρακαλπάκης, Δημήτριος
(Συγγραφέας)
,
Φούτρης, Αναστάσιος
(Συγγραφέας)
,
Χατζηαντωνίου, Δημήτριος
(Συγγραφέας)
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1976
Θέματα:
Σάκχαρα
Τεχνολογία τροφίμων
Χημική τεχνολογία
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Περιγραφή
Φυσική περιγραφή:
165 σ. : πίν. ; 32 εκ.
Βιβλιογραφία:
Περιέχει βιβλιογραφία
Παρόμοια τεκμήρια
Στοιχειώδη μαθήματα τεχνολογικής χημείας /
Χημεία τροφίμων με στοιχεία τεχνολογίας τροφίμων
ανά: Μπόσκος, Δημήτρης Γ.
Έκδοση: (1986)
Μικροοργανισμοί βιομηχανικών ζυμώσεων : ένζυμαι /
ανά: Κωνσταντινίδης, Αντώνιος Γ., κ.ά.
Έκδοση: (1949)
Βιομηχανική οργανική χημεία /
ανά: Παπαγεωργίου, Βασίλειος Π.
Manipulations d'enologie et de technologie /
ανά: Dupont, E.
Φορτώνει......