Εγχειρίδιον κρεωσκοπίας : ήτοι εκτίμησις των προς διατροφήν του ανθρώπου χρησιμευόντων παντοίων κρεάτων /
Kaydedildi:
Yazar: | Πιλάβιος, Γεώργιος Ν. (Yazar) |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Greek |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Αθήνησιν :
Εκ του τυπογραφείου των αδελφών Περρή,
1887
|
Konular: | |
Online Erişim: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
Benzer Materyaller
-
Νοθεύσεις τροφίμων και ποτών και άλλων ειδών οικιακής χρήσεως και εμπορίου : απλοί και εύκολοι τρόποι προς εξέλεγξιν αυτών /
Yazar:: Χατζηκυριάκος, Γεώργιος
Baskı/Yayın Bilgisi: (1922) -
Αν ξέραμε τί τρώμε : που αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το γάλα, τα βούτυρα, τα παγωτά και τα γιαούρτια /
Yazar:: Μπαζαίος, Κώστας
Baskı/Yayın Bilgisi: (1982) -
Χημεία των τροφίμων και ποτών /
Yazar:: Εμμανουήλ, Εμμανουήλ Ι., 1896-1972
Baskı/Yayın Bilgisi: (1926) -
Χημεία των τροφίμων και ποτών και μέθοδοι ελέγχου της ποιότητος τούτων /
Yazar:: Εμμανουήλ, Εμμανουήλ Ι., 1896-1972
Baskı/Yayın Bilgisi: (1916) -
Τρόφιμα, ποτά και αντικείμενα κοινής χρήσεως. Μέρος 1ον : ισχύουσαι διατάξεις /
Yazar:: Αρβανίτης, Στυλιανός Ι.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1953)