Εγχειρίδιον κρεωσκοπίας : ήτοι εκτίμησις των προς διατροφήν του ανθρώπου χρησιμευόντων παντοίων κρεάτων /
Salvato in:
Autore principale: | Πιλάβιος, Γεώργιος Ν. (Autore) |
---|---|
Natura: | Libro |
Lingua: | Greek |
Pubblicazione: |
Αθήνησιν :
Εκ του τυπογραφείου των αδελφών Περρή,
1887
|
Soggetti: | |
Accesso online: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
Documenti analoghi
-
Νοθεύσεις τροφίμων και ποτών και άλλων ειδών οικιακής χρήσεως και εμπορίου : απλοί και εύκολοι τρόποι προς εξέλεγξιν αυτών /
di: Χατζηκυριάκος, Γεώργιος
Pubblicazione: (1922) -
Αν ξέραμε τί τρώμε : που αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το γάλα, τα βούτυρα, τα παγωτά και τα γιαούρτια /
di: Μπαζαίος, Κώστας
Pubblicazione: (1982) -
Χημεία των τροφίμων και ποτών /
di: Εμμανουήλ, Εμμανουήλ Ι., 1896-1972
Pubblicazione: (1926) -
Χημεία των τροφίμων και ποτών και μέθοδοι ελέγχου της ποιότητος τούτων /
di: Εμμανουήλ, Εμμανουήλ Ι., 1896-1972
Pubblicazione: (1916) -
Τρόφιμα, ποτά και αντικείμενα κοινής χρήσεως. Μέρος 1ον : ισχύουσαι διατάξεις /
di: Αρβανίτης, Στυλιανός Ι.
Pubblicazione: (1953)