Les aliments /
保存先:
第一著者: | Lefebvre, Eugene, 1833- (著者) |
---|---|
フォーマット: | 図書 |
言語: | French |
出版事項: |
Paris :
Hachette,
1882
|
シリーズ: | Bibliotheque des ecoles et des familles
|
主題: | |
オンライン・アクセス: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
類似資料
-
Βασικαί φυσικαί διεργασίαι χημικής μηχανικής = Unit operations of chemical engineering
著者:: McCabe, Warren L., 等
出版事項: (1971) -
Παραγωγή αιθυλενίου με καταλυτική ατμοπυρόλυση κ-Εξανίου /
著者:: Λεμονίδου, Αγγελική Α.
出版事項: (1990) -
Chimie appliquee a l' art de l' ingenieur /
著者:: Durand-Claye, Charles-Leon, 1830-, 等
出版事項: (1897) -
Χημική τεχνολογία /
著者:: Βατάλης, Αργύρης Σ.
出版事項: (2004) -
Πως να αριστεύσετε στη βιολογία : Β΄ δέσμης
著者:: Σαμπράκος, Λάμπρος
出版事項: (1989)