Les aliments /
Salvato in:
Autore principale: | Lefebvre, Eugene, 1833- (Autore) |
---|---|
Natura: | Libro |
Lingua: | French |
Pubblicazione: |
Paris :
Hachette,
1882
|
Serie: | Bibliotheque des ecoles et des familles
|
Soggetti: | |
Accesso online: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
Documenti analoghi
-
Βασικαί φυσικαί διεργασίαι χημικής μηχανικής = Unit operations of chemical engineering
di: McCabe, Warren L., et al.
Pubblicazione: (1971) -
Παραγωγή αιθυλενίου με καταλυτική ατμοπυρόλυση κ-Εξανίου /
di: Λεμονίδου, Αγγελική Α.
Pubblicazione: (1990) -
Chimie appliquee a l' art de l' ingenieur /
di: Durand-Claye, Charles-Leon, 1830-, et al.
Pubblicazione: (1897) -
Χημική τεχνολογία /
di: Βατάλης, Αργύρης Σ.
Pubblicazione: (2004) -
Πως να αριστεύσετε στη βιολογία : Β΄ δέσμης
di: Σαμπράκος, Λάμπρος
Pubblicazione: (1989)