Les aliments /
Spremljeno u:
Glavni autor: | Lefebvre, Eugene, 1833- (Autor) |
---|---|
Format: | Knjiga |
Jezik: | French |
Izdano: |
Paris :
Hachette,
1882
|
Serija: | Bibliotheque des ecoles et des familles
|
Teme: | |
Online pristup: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
Similar Items
-
Βασικαί φυσικαί διεργασίαι χημικής μηχανικής = Unit operations of chemical engineering
od: McCabe, Warren L., i dr.
Izdano: (1971) -
Παραγωγή αιθυλενίου με καταλυτική ατμοπυρόλυση κ-Εξανίου /
od: Λεμονίδου, Αγγελική Α.
Izdano: (1990) -
Chimie appliquee a l' art de l' ingenieur /
od: Durand-Claye, Charles-Leon, 1830-, i dr.
Izdano: (1897) -
Χημική τεχνολογία /
od: Βατάλης, Αργύρης Σ.
Izdano: (2004) -
Πως να αριστεύσετε στη βιολογία : Β΄ δέσμης
od: Σαμπράκος, Λάμπρος
Izdano: (1989)