Les aliments /
Enregistré dans:
Auteur principal: | Lefebvre, Eugene, 1833- (Auteur) |
---|---|
Format: | Livre |
Langue: | French |
Publié: |
Paris :
Hachette,
1882
|
Collection: | Bibliotheque des ecoles et des familles
|
Sujets: | |
Accès en ligne: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
Documents similaires
-
Βασικαί φυσικαί διεργασίαι χημικής μηχανικής = Unit operations of chemical engineering
par: McCabe, Warren L., et autres
Publié: (1971) -
Παραγωγή αιθυλενίου με καταλυτική ατμοπυρόλυση κ-Εξανίου /
par: Λεμονίδου, Αγγελική Α.
Publié: (1990) -
Chimie appliquee a l' art de l' ingenieur /
par: Durand-Claye, Charles-Leon, 1830-, et autres
Publié: (1897) -
Χημική τεχνολογία /
par: Βατάλης, Αργύρης Σ.
Publié: (2004) -
Πως να αριστεύσετε στη βιολογία : Β΄ δέσμης
par: Σαμπράκος, Λάμπρος
Publié: (1989)