Les aliments /
محفوظ في:
المؤلف الرئيسي: | Lefebvre, Eugene, 1833- (مؤلف) |
---|---|
التنسيق: | كتاب |
اللغة: | French |
منشور في: |
Paris :
Hachette,
1882
|
سلاسل: | Bibliotheque des ecoles et des familles
|
الموضوعات: | |
الوصول للمادة أونلاين: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
مواد مشابهة
-
Βασικαί φυσικαί διεργασίαι χημικής μηχανικής = Unit operations of chemical engineering
بواسطة: McCabe, Warren L., وآخرون
منشور في: (1971) -
Παραγωγή αιθυλενίου με καταλυτική ατμοπυρόλυση κ-Εξανίου /
بواسطة: Λεμονίδου, Αγγελική Α.
منشور في: (1990) -
Chimie appliquee a l' art de l' ingenieur /
بواسطة: Durand-Claye, Charles-Leon, 1830-, وآخرون
منشور في: (1897) -
Χημική τεχνολογία /
بواسطة: Βατάλης, Αργύρης Σ.
منشور في: (2004) -
Πως να αριστεύσετε στη βιολογία : Β΄ δέσμης
بواسطة: Σαμπράκος, Λάμπρος
منشور في: (1989)