Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /

Είναι πραγματικά «μαγικό» πώς, προσθέτοντας στο γάλα πυτιά, καλλιέργεια και αλάτι, και ακολουθώντας μια συγκεκριμένη αντίδραση (τη διάσπαση της καζεΐνης) μπορούμε να παραγάγουμε, ακολουθώντας διάφορα «μονοπάτια» βιοχημικών αντιδράσεων, πάνω από 2000 διαφορετικά τυριά! Στο βιβλίο αυτό γίνεται μια «εκ...

Fuld beskrivelse

Αποθηκεύτηκε σε:
Bibliografiske detaljer
Κύριοι συγγραφείς: Μπίντσης, Θωμάς (Συγγραφέας), Παπαδήμας, Φώτης (Συγγραφέας)
Format: Bog
Sprog:Greek
Udgivet: Αθήνα : Ψύχαλος, 2009
Fag:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Detaljer om beholdninger fra ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Klassifikationsnummer: 637 ΜΠΙ
Kopi Unknown Tilgængelig  Reservér”