Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /

Είναι πραγματικά «μαγικό» πώς, προσθέτοντας στο γάλα πυτιά, καλλιέργεια και αλάτι, και ακολουθώντας μια συγκεκριμένη αντίδραση (τη διάσπαση της καζεΐνης) μπορούμε να παραγάγουμε, ακολουθώντας διάφορα «μονοπάτια» βιοχημικών αντιδράσεων, πάνω από 2000 διαφορετικά τυριά! Στο βιβλίο αυτό γίνεται μια «εκ...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Μπίντσης, Θωμάς (Autor), Παπαδήμας, Φώτης (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Greek
Vydáno: Αθήνα : Ψύχαλος, 2009
Témata:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Informace o exemplářích z: ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Signatura: 637 ΜΠΙ
Jednotka Unknown Dostupné  Požadavek