Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
Είναι πραγματικά «μαγικό» πώς, προσθέτοντας στο γάλα πυτιά, καλλιέργεια και αλάτι, και ακολουθώντας μια συγκεκριμένη αντίδραση (τη διάσπαση της καζεΐνης) μπορούμε να παραγάγουμε, ακολουθώντας διάφορα «μονοπάτια» βιοχημικών αντιδράσεων, πάνω από 2000 διαφορετικά τυριά! Στο βιβλίο αυτό γίνεται μια «εκ...
Guardat en:
Autors principals: | , |
---|---|
Format: | Llibre |
Idioma: | Greek |
Publicat: |
Αθήνα :
Ψύχαλος,
2009
|
Matèries: |
ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Signatura: |
637 ΜΠΙ |
---|---|
Còpia Unknown | Disponible Fer una reserva |