Κλασικές συνταγές βήμα βήμα /
Πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί ποιος εμπνεύστηκε τη φασολάδα, πότε μαγειρεύτηκε πρώτη φορά το παστίτσιο, ποιος άνοιξε το πρώτο φύλλο για πίτα και γιατί το μπαΐλντισμα του ιμάμη μάς έδωσε ένα από τα πιο αγαπημένα καλοκαιρινά φαγητά; Σε αυτά και σε άλλες πολλές γαστρονομικές απορίες, τις απαντήσεις σας...
Αποθηκεύτηκε σε:
| Κύριοι συγγραφείς: | , , , |
|---|---|
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Γλώσσα: | Greek |
| Έκδοση: |
Αθήνα :
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη,
2012
|
| Σειρά: | Βήμα gourmet / Το Βήμα
|
| Θέματα: |
| Περίληψη: | Πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί ποιος εμπνεύστηκε τη φασολάδα, πότε μαγειρεύτηκε πρώτη φορά το παστίτσιο, ποιος άνοιξε το πρώτο φύλλο για πίτα και γιατί το μπαΐλντισμα του ιμάμη μάς έδωσε ένα από τα πιο αγαπημένα καλοκαιρινά φαγητά; Σε αυτά και σε άλλες πολλές γαστρονομικές απορίες, τις απαντήσεις σας δίνει η Μελίσσα Στοΐλη. Αλλά δεν μένουμε στη θεωρία. Κάθε συνταγή αναλύεται βήμα βήμα, με φωτογραφίες από κάθε στάδιο, με μυστικά, παραλλαγές και εναλλακτικές προτάσεις, ώστε η υλοποίησή της να είναι εύκολη. Καλά μαγειρέματα. |
|---|---|
| Περιγραφή τεκμηρίου: | Ένθετο από την εφημερίδα "Το Βήμα της Κυριακής" (24/6/2012) |
| Φυσική περιγραφή: | 95 σ. : έγχρ.φωτ. ; 23 εκ. |
| ISBN: | 978-960-503-114-5 |