Η κουζίνα της Σμύρνης /

Η ιστορία, τα μυστικά και οι τεχνικές βήμα-βήμα της πιο φημισμένης μικρασιάτικης κουζίνας. Το αφιέρωμα του Γαστρονόμου στη μεγαλειώδη σμυρναίικη μαγειρική επανακυκλοφορεί σε μορφή βιβλίου με τις διπλάσιες συνταγές, τεχνικές φωτογραφημένες βήμα-βήμα, αλλά και πληροφορίες για την ιστορία και τη γαστρο...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Πατέρα, Καλλιόπη (Editor )
Formato: Libro
Lenguaje:Greek
Publicado: Αθήνα : Η Καθημερινή : Γαστρονόμος, 2013
Colección:Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Γεύσεις Ελλήνων
Materias:

Ejemplares similares