Η κουζίνα της Σμύρνης /

Η ιστορία, τα μυστικά και οι τεχνικές βήμα-βήμα της πιο φημισμένης μικρασιάτικης κουζίνας. Το αφιέρωμα του Γαστρονόμου στη μεγαλειώδη σμυρναίικη μαγειρική επανακυκλοφορεί σε μορφή βιβλίου με τις διπλάσιες συνταγές, τεχνικές φωτογραφημένες βήμα-βήμα, αλλά και πληροφορίες για την ιστορία και τη γαστρο...

Deskribapen osoa

Gorde:
Xehetasun bibliografikoak
Beste egile batzuk: Πατέρα, Καλλιόπη (Argitaratzailea)
Formatua: Liburua
Hizkuntza:Greek
Argitaratua: Αθήνα : Η Καθημερινή : Γαστρονόμος, 2013
Saila:Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Γεύσεις Ελλήνων
Gaiak:

Antzeko izenburuak