Ψήσιμο στη σχάρα : κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Drugi avtorji: Ρέντουλας, Άγγελος (Επιμελητής έκδοσης)
Format: Knjiga
Jezik:Greek
Izdano: Αθήνα : Η Καθημερινή : Γαστρονόμος, 2012
Serija:Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος
Teme:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Podrobnosti zaloge ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Signatura: 641 ΚΑΝ
Kopija Unknown Prosto  Rezerviraj