Ψήσιμο στη σχάρα : κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες /

Salvato in:
Dettagli Bibliografici
Altri autori: Ρέντουλας, Άγγελος (Redattore)
Natura: Libro
Lingua:Greek
Pubblicazione: Αθήνα : Η Καθημερινή : Γαστρονόμος, 2012
Serie:Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος
Soggetti:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Dettagli sul posseduto da ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Collocazione: 641 ΚΑΝ
Copia Unknown Disponibile  Richiedi