Ψήσιμο στη σχάρα : κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες /

Gorde:
Xehetasun bibliografikoak
Beste egile batzuk: Ρέντουλας, Άγγελος (Argitaratzailea)
Formatua: Liburua
Hizkuntza:Greek
Argitaratua: Αθήνα : Η Καθημερινή : Γαστρονόμος, 2012
Saila:Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος
Gaiak:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Aleari buruzko argibideak ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Sailkapena: 641 ΚΑΝ
Alea Unknown Eskuragarri  Erreserbatu