Ψήσιμο στη σχάρα : κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες /

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Άλλοι συγγραφείς: Ρέντουλας, Άγγελος (Επιμελητής έκδοσης)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Αθήνα : Η Καθημερινή : Γαστρονόμος, 2012
Σειρά:Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος
Θέματα:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Λεπτομέρειες τεκμηρίων από ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Ταξιθετικός Αριθμός: 641 ΚΑΝ
Αντίγραφο Unknown Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση