Ψήσιμο στη σχάρα : κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Ρέντουλας, Άγγελος (Editor)
Médium: Kniha
Jazyk:Greek
Vydáno: Αθήνα : Η Καθημερινή : Γαστρονόμος, 2012
Edice:Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος
Témata:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Informace o exemplářích z: ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Signatura: 641 ΚΑΝ
Jednotka Unknown Dostupné  Požadavek