Ψήσιμο στη σχάρα : κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες /
Αποθηκεύτηκε σε:
其他作者: | Ρέντουλας, Άγγελος (Επιμελητής έκδοσης) |
---|---|
格式: | 图书 |
语言: | Greek |
出版: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή : Γαστρονόμος,
2012
|
丛编: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος |
主题: |
相似书籍
-
Ο master chef στην κουζίνα σας.
由: Λαζάρου, Λευτέρης
出版: (2011) -
Ψητά και σαλάτες : 40 πρωτότυπες συνταγές /
出版: (2010) -
Life υγεία και νοστιμιά : τα ψητά /
出版: (1991) -
Ψάρια και θαλασσινά : θαλασσινά, ορεκτικά, σούπες /
由: Πετρετζίκης, Άκης
出版: (2013) -
Σάλτσες ζεστές : για ζυμαρικά, κρεατικά, ψαρικά, σαλάτες : 53 συνταγές /
出版: (2013)