Ψήσιμο στη σχάρα : κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες /
Đã lưu trong:
Tác giả khác: | Ρέντουλας, Άγγελος (Biên tập viên) |
---|---|
Định dạng: | Sách |
Ngôn ngữ: | Greek |
Được phát hành: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή : Γαστρονόμος,
2012
|
Loạt: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος |
Những chủ đề: |
Những quyển sách tương tự
Những quyển sách tương tự
-
Ο master chef στην κουζίνα σας.
Bằng: Λαζάρου, Λευτέρης
Được phát hành: (2011) -
Ψητά και σαλάτες : 40 πρωτότυπες συνταγές /
Được phát hành: (2010) -
Life υγεία και νοστιμιά : τα ψητά /
Được phát hành: (1991) -
Ψάρια και θαλασσινά : θαλασσινά, ορεκτικά, σούπες /
Bằng: Πετρετζίκης, Άκης
Được phát hành: (2013) -
Σάλτσες ζεστές : για ζυμαρικά, κρεατικά, ψαρικά, σαλάτες : 53 συνταγές /
Được phát hành: (2013)