Ψήσιμο στη σχάρα : κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες /
Sparad:
Övriga upphovsmän: | Ρέντουλας, Άγγελος (Utgivare, redaktör, sammanställare) |
---|---|
Materialtyp: | Bok |
Språk: | Greek |
Publicerad: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή : Γαστρονόμος,
2012
|
Serie: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος |
Ämnen: |
Liknande verk
-
Ο master chef στην κουζίνα σας.
av: Λαζάρου, Λευτέρης
Publicerad: (2011) -
Ψητά και σαλάτες : 40 πρωτότυπες συνταγές /
Publicerad: (2010) -
Life υγεία και νοστιμιά : τα ψητά /
Publicerad: (1991) -
Ψάρια και θαλασσινά : θαλασσινά, ορεκτικά, σούπες /
av: Πετρετζίκης, Άκης
Publicerad: (2013) -
Σάλτσες ζεστές : για ζυμαρικά, κρεατικά, ψαρικά, σαλάτες : 53 συνταγές /
Publicerad: (2013)