Ψήσιμο στη σχάρα : κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες /
Shranjeno v:
Drugi avtorji: | Ρέντουλας, Άγγελος (Επιμελητής έκδοσης) |
---|---|
Format: | Knjiga |
Jezik: | Greek |
Izdano: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή : Γαστρονόμος,
2012
|
Serija: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος |
Teme: |
Podobne knjige/članki
-
Ο master chef στην κουζίνα σας.
od: Λαζάρου, Λευτέρης
Izdano: (2011) -
Ψητά και σαλάτες : 40 πρωτότυπες συνταγές /
Izdano: (2010) -
Life υγεία και νοστιμιά : τα ψητά /
Izdano: (1991) -
Ψάρια και θαλασσινά : θαλασσινά, ορεκτικά, σούπες /
od: Πετρετζίκης, Άκης
Izdano: (2013) -
Σάλτσες ζεστές : για ζυμαρικά, κρεατικά, ψαρικά, σαλάτες : 53 συνταγές /
Izdano: (2013)