Ψήσιμο στη σχάρα : κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες /
שמור ב:
מחברים אחרים: | Ρέντουλας, Άγγελος (Επιμελητής έκδοσης) |
---|---|
פורמט: | ספר |
שפה: | Greek |
יצא לאור: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή : Γαστρονόμος,
2012
|
סדרה: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος |
נושאים: |
פריטים דומים
-
Ο master chef στην κουζίνα σας.
מאת: Λαζάρου, Λευτέρης
יצא לאור: (2011) -
Ψητά και σαλάτες : 40 πρωτότυπες συνταγές /
יצא לאור: (2010) -
Life υγεία και νοστιμιά : τα ψητά /
יצא לאור: (1991) -
Ψάρια και θαλασσινά : θαλασσινά, ορεκτικά, σούπες /
מאת: Πετρετζίκης, Άκης
יצא לאור: (2013) -
Σάλτσες ζεστές : για ζυμαρικά, κρεατικά, ψαρικά, σαλάτες : 53 συνταγές /
יצא לאור: (2013)