Ψήσιμο στη σχάρα : κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες /
Gardado en:
Outros autores: | Ρέντουλας, Άγγελος (Επιμελητής έκδοσης) |
---|---|
Formato: | Libro |
Idioma: | Greek |
Publicado: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή : Γαστρονόμος,
2012
|
Series: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος |
Θέματα: |
Títulos similares
-
Ο master chef στην κουζίνα σας.
por: Λαζάρου, Λευτέρης
Publicado: (2011) -
Ψητά και σαλάτες : 40 πρωτότυπες συνταγές /
Publicado: (2010) -
Life υγεία και νοστιμιά : τα ψητά /
Publicado: (1991) -
Ψάρια και θαλασσινά : θαλασσινά, ορεκτικά, σούπες /
por: Πετρετζίκης, Άκης
Publicado: (2013) -
Σάλτσες ζεστές : για ζυμαρικά, κρεατικά, ψαρικά, σαλάτες : 53 συνταγές /
Publicado: (2013)