Ψήσιμο στη σχάρα : κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες /
Enregistré dans:
Autres auteurs: | Ρέντουλας, Άγγελος (Éditeur intellectuel) |
---|---|
Format: | Livre |
Langue: | Greek |
Publié: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή : Γαστρονόμος,
2012
|
Collection: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος |
Sujets: |
Documents similaires
-
Ο master chef στην κουζίνα σας.
par: Λαζάρου, Λευτέρης
Publié: (2011) -
Ψητά και σαλάτες : 40 πρωτότυπες συνταγές /
Publié: (2010) -
Life υγεία και νοστιμιά : τα ψητά /
Publié: (1991) -
Ψάρια και θαλασσινά : θαλασσινά, ορεκτικά, σούπες /
par: Πετρετζίκης, Άκης
Publié: (2013) -
Σάλτσες ζεστές : για ζυμαρικά, κρεατικά, ψαρικά, σαλάτες : 53 συνταγές /
Publié: (2013)