Ψήσιμο στη σχάρα : κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες /
Αποθηκεύτηκε σε:
Άλλοι συγγραφείς: | Ρέντουλας, Άγγελος (Επιμελητής έκδοσης) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή : Γαστρονόμος,
2012
|
Σειρά: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος |
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Ο master chef στην κουζίνα σας.
ανά: Λαζάρου, Λευτέρης
Έκδοση: (2011) -
Ψητά και σαλάτες : 40 πρωτότυπες συνταγές /
Έκδοση: (2010) -
Life υγεία και νοστιμιά : τα ψητά /
Έκδοση: (1991) -
Ψάρια και θαλασσινά : θαλασσινά, ορεκτικά, σούπες /
ανά: Πετρετζίκης, Άκης
Έκδοση: (2013) -
Σάλτσες ζεστές : για ζυμαρικά, κρεατικά, ψαρικά, σαλάτες : 53 συνταγές /
Έκδοση: (2013)