Ψήσιμο στη σχάρα : κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες /
Αποθηκεύτηκε σε:
Andre forfattere: | Ρέντουλας, Άγγελος (Επιμελητής έκδοσης) |
---|---|
Format: | Bog |
Sprog: | Greek |
Udgivet: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή : Γαστρονόμος,
2012
|
Serier: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος |
Fag: |
Lignende værker
-
Ο master chef στην κουζίνα σας.
af: Λαζάρου, Λευτέρης
Udgivet: (2011) -
Ψητά και σαλάτες : 40 πρωτότυπες συνταγές /
Udgivet: (2010) -
Life υγεία και νοστιμιά : τα ψητά /
Udgivet: (1991) -
Ψάρια και θαλασσινά : θαλασσινά, ορεκτικά, σούπες /
af: Πετρετζίκης, Άκης
Udgivet: (2013) -
Σάλτσες ζεστές : για ζυμαρικά, κρεατικά, ψαρικά, σαλάτες : 53 συνταγές /
Udgivet: (2013)